Asiakkaidemme suosituksia

Lue miksi asiakkaamme ovat valinneet Easy Accountsin ja sähköisen kirjanpidon.

Jani Willberg

Vaihdoimme Easy Accountsille, säästääksemme aikaa ja pääsemme nyt keskittymään oikeisiin töihin. Aikaisemmin pelkkien ostolaskujen käsittelyyn saattoi meni 1-2 päivää, nykyisin sama onnistuu alle 30minuutissa. Ostolaskut ovat myös skannattuna tallessa, eikä papereita tarvitse itse säilytellä.

Myyntilaskujen kohdalla aikaa meni ennen jopa viikko kuukaudesta, joita sai jatkuvasti tehdä ja tarkistella viitenumeroita. Nyt laskut muodustavat automaattisesti sovittujen laskutusjaksojen mukaisesti ilman, että tarvitsee huolehtia mistään. Laskuja ei tarvitse myöskään itse kuorittaa tai viedä mihinkään ja asiakkaille on pystytty tarjoamaan myös sähköistä laskutusvaihtoehtoa.

Jani WillbergYrittäjäZoner Oy
Petri Laaksonen

Etsimme sopivaa tilitoimistoa, joka pystyisi tarjoamaan sähköisen taloushallinnon sekä konsultoivaa apua liiketoiminnan haasteisiin. Päädyimme Easy Accountsiin pitkän vertailun jälkeen, lähinnä sen nuorekkaan ja palvelevan lähestymistavan takia. Tietysti etsitty sähköinen taloushallinto hoitui loistavasti Netvisorin avulla.

Iso kiitos Easy Accountsin vetäjälle, Jere Lopperille!

Petri LaaksonenToimitusjohtajaInformation Partners Oy
Antti Jatkola

Siirryin Easyn asiakkaaksi vuoden 2013 alussa ja homma on toiminut kiitettävästi. Erityismaininta Easyn maanläheisille neuvoille taloushallinnon ja veroasioiden hoitamisessa – sitä tosiaan tarvitaan pienessä liikunta-alan yrityksessä! Netvisor on ollut myös positiivinen ”yllätys” alkuopettelun jälkeen.

Antti JatkolaYrittäjäFitnesshouse
Sami Rantanen

Halusimme ulkoistaa koko taloushallinnon laskutusta myöten ja päädyimme Easy Accountsiin sen tarjoamien sovellusten takia. Halusimme myös sähköistää talouden, jolloin pääsimme eroon paperisodasta joka riehui toimistollamme ennen. Voin lämpimästi suositella Easyn palveluita.

Sami RantanenYrittäjäVerkkotaikurit