Slide background

Miksi valita Easy Accounts?

Easy Accounts – Palveleva tilitoimisto

Easy Accounts Oy on vuonna 2012 perustettu täyden palvelun tilitoimisto niin pienille kuin suurillekin yrityksille. Toimintamme perustuu tehokkaisiin prosesseihin hyödyntämällä nykyaikaisia sähköisiä työkaluja ja järjestelmiä tarjoamissamme palveluissa.

Tavoitteenamme on räätälöidä kaikille asiakkaillemme tehokas ratkaisu kaikkiin haluttuihin taloushallinnon osa-alueisiin siten, että asiakkaamme voi keskittyä omaan yritystoimintaansa.

Käytössämme  oleva  Netvisor –taloushallinto-ohjelmisto mahdollistaa paperittoman ja täysin sähköiset,  automatisoidut prosessit aina myyntilaskutuksesta ostolaskujen maksatukseen.

Ammattitaitoista kirjanpitoa

Olemme asiakkaidemme taloushallinnon ylläpitoon sitoutuva ja luotettava kumppani, joka tarjoaa kirjanpidon ja laskentatoimen asiantuntijatutkinnon (KLT) suorittaneiden  kirjanpitäjien ammattitaidon kaikkien asiakkaidemme käyttöön.

Ammattitaito on meille kunnia-asia, joten ylläpidämme tietotaitoamme jatkuvalla kouluttautumisella, mikä mahdollistaa ajantasaisen tiedon tarjoamisen asiakkaillemme.

Valitse oikea tilitoimisto kumppaniksesi

Ammattitaitoisen ja yrityksesi liiketoimintaan sopivan tilitoimiston valitseminen on erittäin tärkeää. Oikean kumppanin avulla säästää aikaa ja rahaa, saa ajantasaisen ja oikean  raportoinnin ajallaan sekä asiantuntevien ehdotusten ja neuvojen saamisen liiketoiminnan kehittämiseen ja tehokkuuden optimoimiseen.

 • Oma kirjanpitäjä

  Et ole vain ohjelmiston armoilla, vaan yrityksesi kirjanpidosta vastaa aina oikea henkilö.

 • Aidosti palveleva

  Saat meiltä tukea ja vastauksia kysymyksiisi sekä arvokkaita vinkkejä taloushallintaan liittyvissä asioissa.

 • Täsmällistä kirjanpitoa

  Huolehdimme puolestasi kaikki viranomaisilmoitukset ja maksut aina ajallaan eteenpäin.

 • Helpotamme arkeasi

  Voit ulkoistaa meille myös muut taloushallinnan toimintosi, kuten laskutuksen ja kontrollointia.